Pagina's

maandag 12 september 2016

Dansen in Stilte

De periode voor de conceptie

Er wordt haast nooit over deze fase gesproken of geschreven terwijl het een bijzondere en belangrijke periode is. De tijd vooraf aan de conceptie kun je zien als een warming-up van je zwangerschap. En dan gaat het niet zozeer over alle fysieke en praktische voorbereidingen hoewel die ook tot uitdrukking komen. Hier gaat het om jouw “zijn” als mens, als wezen; jouw energie.

Welke gevoelens en gedachten over zwanger- schap zijn in jou actief? Wat zijn je verlangens en hoe ga je hiermee om? Hoe zit je in je vel en voel je je in het leven staan?

Het universele spel van aantrekking van wat jij WIL is altijd actief en vindt haar weg… Dit kan een fijne periode zijn waarin je voelt dat je zwanger wilt worden en er voor open staat, je in lijn bent met je verlangen. Het kan ook betekenen dat je twijfelt, of frustraties ervaart tussen wat je wilt, voelt en denkt. En alles hier tussenin. Er spelen processen mee die per vrouw verschillen en geheel uniek zijn, en die bepalen hoe het eigen verlangen gestalte krijgt ...