Pagina's

zondag 25 september 2016

Zwangeren in de Nieuwe Tijd


Als zwangere vrouw maak je een duik in het diepe, bij je eerste kindje  maar heus ook nog bij je tweede of derde of … Er gaat een wereld voor je open. En wat is er veel te ontdekken tegenwoordig met al de informatievoorzieningen en het internet! 

Dat is fijn als je intuned op positieve dingen en er van uit gaat dat alles goed komt … Ben je echter bezorgd dan is er een keur aan bronnen die jou dat terug spiegelen. Al dan niet onderbouwd met zogenaamde feiten en ‘waarheden’ en wetenschappelijke bewijzen kun je heel wat bevestigingen vinden van jouw eigen insteek. De energie waarmee je op zoek bent naar antwoorden bepaalt de uitkomst. Je ziet waar je in gelooft.

In de Nieuwe Tijd ben je je meer bewust van deze eenvoudige en directe werking van energie, van je eigen “vibes” en check je eerst bij jezelf hoe je je voelt voordat je je richt op informatiebronnen “van buiten”. Je vertrouwt op de stroom van welzijn die je van nature bent en dat je ontvangt waar je om vraagt. Je gaat uit van je eigen wijsheid en gevoel in plaats van wat anderen, hoe deskundig ook, beweren. Een antwoord of uitkomst kan overigens ook bestaan uit informatie op het internet ;-); alles is mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten